[Çözüldü]  Hücredeki Sayıyı, Her Butona Basıldığında 1 Artır

Komut düğmesi. Komutlarınızı çalıştırmak için tıklayacağınız düğme modeli.

Hücredeki Sayıyı, Her Butona Basıldığında 1 Artır

İleti#1)  bizekalan » 14 Haz 2015 20:05

Ali Hocam daha önce vermiş olduğunuz kodları yazarak işimi görmüştüm ama şimdi aynı kod ile hata alıyorum. Sanırım bir yerde hata yapıyorum yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
bizekalan
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Yılmaz KAYA
Kayıt: 27 Nis 2012 10:42
Konum: Isparta
Meslek: Şantiyeci
Yaş: 39
İleti: 110
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Isparta

Cevap: Hücredeki sayıyı, her butona basıldığında 1 artır.

İleti#2)  Enes Recep BAĞ » 14 Haz 2015 20:19

Private Sub CommandButton1_Click()
'Sayfa1.PrintOut copies:=1
Sayfa1.Range("H6") = Sayfa1.Range("H6") + 1
End Sub
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Enes Recep BAĞ
Forum Moderatörü
 
Adı Soyadı:Enes Recep BAĞ
Kayıt: 30 Ağu 2010 15:39
Konum: 0 549 808 82 66
Meslek: Bilgi işlem
Yaş: 37
İleti: 8265
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Aksaray / Merkez

Cevap: Hücredeki sayıyı, her butona basıldığında 1 artır.

İleti#3)  bizekalan » 14 Haz 2015 20:24

Elinize sağlık Hocam ama bu defada yazıcı işleme girmiyor.
Kullanıcı avatarı
bizekalan
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Yılmaz KAYA
Kayıt: 27 Nis 2012 10:42
Konum: Isparta
Meslek: Şantiyeci
Yaş: 39
İleti: 110
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Isparta

Cevap: Hücredeki sayıyı, her butona basıldığında 1 artır.

İleti#4)  bizekalan » 14 Haz 2015 20:27

Teşekkür ederim. Bu defa yaptım sayenizde.
Kullanıcı avatarı
bizekalan
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Yılmaz KAYA
Kayıt: 27 Nis 2012 10:42
Konum: Isparta
Meslek: Şantiyeci
Yaş: 39
İleti: 110
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Isparta

REKLAM
Excel Logo XML Oluşturucu
Logo Object Designer ile Uyarlama

Cevap: Cevap: Hücredeki sayıyı, her butona basıldığında 1 ar

İleti#5)  Enes Recep BAĞ » 14 Haz 2015 20:28

bizekalan yazdı:Elinize sağlık Hocam ama bu defada yazıcı işleme girmiyor.

Kodun başındaki tırnak (') işaretini kaldırın.
Kullanıcı avatarı
Enes Recep BAĞ
Forum Moderatörü
 
Adı Soyadı:Enes Recep BAĞ
Kayıt: 30 Ağu 2010 15:39
Konum: 0 549 808 82 66
Meslek: Bilgi işlem
Yaş: 37
İleti: 8265
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Aksaray / Merkez


Forum CommandButton

Online Kullanıcılar

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bumerang - Yazarkafe