Class Modüle ile Farklı Para Birimlerini toplama.

Class Module İşlemleri

Class Modüle ile Farklı Para Birimlerini toplama.

İleti#1)  Erkan Akayay » 08 Arl 2011 14:35

Çok önceden arşivime aldığım bir dosya idi. Class modüle için çok güzel bir örnek olduğu için sizlerle paylaşıyorum. Textboxlara sayı yazarak yandaki comboboxlardan para birimini seçin. Aşağıdaki labellardaki değişimi inceleyin.
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
Sorularınızı düzgün bir Türkçe ile, detay vererek ve örnek dosyayla destekleyerek sorunuz.
Örnek dosyalarınızda Application.Visible veya hide gibi sayfa gizlemelerini iptal ediniz.
Kullanıcı avatarı
Erkan Akayay
Site Dostu
 
Kayıt: 20 Ağu 2008 11:59
Konum: YALOVA
Meslek: Bilgi İşlem
Yaş: 49
İleti: 4048
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: İSTANBUL

Cevap: Class Modüle ile Farklı Para Birimlerini toplama.

İleti#2)  Tarkan VURAL » 16 Arl 2011 22:28

Örnek için teşekkürler. --)(
Resim
www.tarkanvural.com.tr

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciûn
Şüphesiz ki; biz Allah’a âidiz ve vakti geldiğinde O’na döndürüleceğiz.

HasbunAllâhu ve nimel vekîl
Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir.


ExcelVBA.NET' e katkıda bulunmak ister misiniz ? O halde BAĞIŞ butonunu tıklayın...
Kullanıcı avatarı
Tarkan VURAL
Yönetim Kurulu
 
Adı Soyadı:Tarkan VURAL
Kayıt: 14 Haz 2008 18:27
Konum: @tarkanvural73
Meslek: LUU, Database Expert, Senior Software Specialist, Developer
Yaş: 46
İleti: 27044
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: İstanbul - Beylikdüzü


Forum Class Module

Online Kullanıcılar

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bumerang - Yazarkafe