[Çözüldü]  Formdaki Buton Olaylarını Class Modül ile yapmak

Class Module İşlemleri

Formdaki Buton Olaylarını Class Modül ile yapmak

İleti#1)  alican60 » 06 Mar 2013 21:44

Formdaki buton renk değiştirmelerini click olaylarını class modül ile daha kısa kodlama yaparak çalıştırabilirmiyiz.

Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
En son alican60 tarafından, 06 Mar 2013 22:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 değişiklik yapıldı.
Kullanıcı avatarı
alican60
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:ali can
Kayıt: 14 Ağu 2011 11:18
Konum: Tokat
Meslek: İnşaat Teknikeri
Yaş: 39
İleti: 387
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Eskişehir

Cevap: Formdaki buton olaylarını Class Modül ile yapmak

İleti#2)  Enes Recep BAĞ » 06 Mar 2013 21:49

Ali Bey formumuz da YILLIK İZİN diye bir program vardı, sizin bahsettiğiniz kodlar onda vardı. Unutmaz isem yarın size linkini veya exceli göndereyim.
Kullanıcı avatarı
Enes Recep BAĞ
Forum Moderatörü
 
Adı Soyadı:Enes Recep BAĞ
Kayıt: 30 Ağu 2010 15:39
Konum: 0 549 808 82 66
Meslek: Bilgi işlem
Yaş: 37
İleti: 8265
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Aksaray / Merkez

Cevap: Formdaki Buton Olaylarını Class Modül ile Yapmak

İleti#3)  Murat OSMA » 06 Mar 2013 21:50

CommandButton başlığında sorunuzun cevabı var. Arama yapınız.
Kullanıcı avatarı
Murat OSMA
Site Forum Yöneticisi
 
Adı Soyadı:Murat OSMA
Kayıt: 04 Arl 2008 22:34
Konum: İstanbul
Meslek: Excel & VBA Eğitmeni
Yaş: 34
İleti: 14347
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Bağcılar - İSTANBUL


Forum Class Module

Online Kullanıcılar

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bumerang - Yazarkafe