-
- Destek
-
-
Özel Arama
![]() |
Ömer BARAN yazdı:Eklediğiniz belgenin adındaki XD,
sayfadaki form açma düğmesinde kullanılan XD logosu ile
kodlardaki XD ve brn değişkenlerinden anlamış olmanızı beklerdim.
Kodlamaların önemli kısmı (TextBox1_Change kodu gibi asıl işi gören kodlar) benim oluşturduğum kodlar.
İyi günler dilerim.
.
VolkanCan yazdı:Merhaba, Sitemizde Cengizhan beyin hazırladığı ve paylaştığı (kendisinin emeğine sağlık) Liste Form Üzerinde Ara-Bul-Listele işleminin aynısını kendi dosyamda uygulamaya çalıştım yapamadım. Lütfen.., yardımcı olursanız memnun olurum. Cengizhan beyin ve aynı işlemin uygulanacağı dosya, ek'te sunulmuş olup, aynı işlemin zimmet isimli dosyada uygulanması için yardımcı olur musunuz? Burada, tek ayrıntı ara-bul-listele formunda çıkan listedeki şahıslar üzerine tıkladığımda veya seçildiğinde, o şahsa ait bilgilerin diğer sayfada hazır olan zimmet sayfasında ki listede ilgili bilgilerin yerine aktarılması, bunu yapacak arkadaşlar beni büyük yükten kurtaracak. Şimdiden çok teşekkür eder, saygılar sunarım.
Ömer BARAN yazdı:Eklediğiniz belgenin adındaki XD,
sayfadaki form açma düğmesinde kullanılan XD logosu ile
kodlardaki XD ve brn değişkenlerinden anlamış olmanızı beklerdim.
Kodlamaların önemli kısmı (TextBox1_Change kodu gibi asıl işi gören kodlar) benim oluşturduğum kodlar.
İyi günler dilerim.
.
Bu forumu görüntüleyenler: AhrefsBot, Bing[Bot], Google [Bot], Yandex[Bot] ve 2 misafir