[Yardım]  Userform geçişleri çok yavaş

Listeleme kutusu. Verileriniz klasör ve dosyalarınızı görsel olarak kontrol edebileceğiniz bir nesne modeli.

Userform geçişleri çok yavaş

İleti#1)  cengizemre » 06 Ekm 2017 02:40

Merhaba kolay gelsin,
Benim dosyamda listbox içinde arama yapmak için testbox kullanıyorum ve listbox dosya açılışında ve userform geçişlerinde bilgisayarımı kasıyor ve yavaşlatıyor. Bunun çözümü nedir acaba?
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
cengizemre
 
Kayıt: 19 Eyl 2017 14:51
Meslek: İŞÇİ
Yaş: 43
İleti: 3
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: adana

Cevap: Userform geçişleri çok yavaş

İleti#2)  askmadige34 » 06 Ekm 2017 09:48

Dosyanız ektedir.
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
askmadige34
Forum Moderatörü
 
Kayıt: 20 Kas 2015 13:04
Meslek: memur
Yaş: 38
İleti: 1524
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Kayseri

Cevap: Userform geçişleri çok yavaş

İleti#3)  cengizemre » 06 Ekm 2017 15:56

Teşekkür edeirm elinize sağlık fakat ürün alış ve ürün satışa tıkladığımda
Private Sub UserForm_Layout()
Application.ScreenUpdating = False
Application.Calculation = xlCalculationManual
TextBox6.Value = Format(Date, "dd.mm.yyyy")
Application.ScreenUpdating = True
Application.Calculation = xlCalculationAutomatic
End Sub

Bu bölümde Application.ScreenUpdating = False sarı renkte hata veriyor
Hata kodu 50290
Method'ScreenUpdating' of object'_Application' Failed
Kullanıcı avatarı
cengizemre
 
Kayıt: 19 Eyl 2017 14:51
Meslek: İŞÇİ
Yaş: 43
İleti: 3
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: adana

Cevap: Userform geçişleri çok yavaş

İleti#4)  askmadige34 » 06 Ekm 2017 16:00

O kısmın basına tek tırnak (') ekleyip deneyin.
askmadige34
Forum Moderatörü
 
Kayıt: 20 Kas 2015 13:04
Meslek: memur
Yaş: 38
İleti: 1524
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Kayseri

REKLAM
Excel Logo XML Oluşturucu
Logo Object Designer ile Uyarlama

Cevap: Userform geçişleri çok yavaş

İleti#5)  cengizemre » 06 Ekm 2017 16:29

Kodları

Private Sub UserForm_Layout()
TextBox6.Value = Format(Date, "dd.mm.yyyy")
End Sub

Şeklinde sadece bu kısmı eski haline dönderdim bi sıkıntı yok çalışıyor.
Eğer bundan sonra sıkıntı vermezse sorun olmayacak.

Çok teşekkür ederim ellerinize sağlık hocam.
Kullanıcı avatarı
cengizemre
 
Kayıt: 19 Eyl 2017 14:51
Meslek: İŞÇİ
Yaş: 43
İleti: 3
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: adana

Cevap: Userform geçişleri çok yavaş

İleti#6)  askmadige34 » 06 Ekm 2017 16:31

Rica ederim. Kolay gelsin.
askmadige34
Forum Moderatörü
 
Kayıt: 20 Kas 2015 13:04
Meslek: memur
Yaş: 38
İleti: 1524
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Kayseri

REKLAM
ETA - Excel Konsolide Raporlama
ETA Excel Personel Entegre Raporu

Forum ListView

Online Kullanıcılar

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bumerang - Yazarkafe