UserForm'da İkinci Bir ComboBox ile Arama

Açılır liste kutusu.

UserForm'da İkinci Bir ComboBox ile Arama

İleti#1)  goco » 23 Arl 2009 14:19

Kod: Tümünü seç
Private Sub CombAD_Change()
TextBox1 = Empty: TextBox2 = Empty: TextBox3 = Empty: TextBox4 = Empty
Label5.Visible = False
Dim bul As Range
For Each bul In Sayfa1.Range("b2:b" & Range("b65536").End(3).Row)
    If bul = CombAD Then
        bul.Offset(i, -1).Activate
        TextBox1 = bul.Offset(i, 1)
        TextBox2 = bul.Offset(i, 2)
        TextBox3 = bul.Offset(i, -1)
        TextBox4 = bul.Offset(i, 3)
    Else
        'TextBox3 = Sayfa1.Range("a65536").End(3).Value + 1
    End If
Next bul
End Sub

Private Sub UserForm_Initialize()
Dim i As Byte
CombAD.Clear
For i = 2 To [a65536].End(3).Row
CombAD.AddItem Cells(i, 2)
Next i
End Sub


Merhabalar efendim,
Temelini Tarkan VURAL Beyin oluşturduğu bu örnekten dolayı önce kendisine teşekkür ediyorum. Verdiği bu userform örneği çok güzel çalışıyor.
Yukarıdaki kodlar isime göre verileri arayıp TextBoxlara getiriyor. Ben, 2. bir ComboBox ile de aynı User formda arama işlemi yapmak istiyorum(TC. No.dan arama kriteri). "C" Sütununudan arayacak .
Yalnız, bu kodlarla ilgili sorularım olacaktı;

1- “'TextBox3 = Sayfa1.Range("a65536").End(3).Value + 1” satırını sadece burada pasifize ettim. Çünkü isimler arası geçiş yaptığımda numara değişmiyordu. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

2- Yukarıdaki kodları CombTC adlı ComboBox ile yeni bir arama kiteri oluşturmaya çalıştım, fakat ne yaptıysam olmadı. Yani CombTC adlı ComboBox’ının Change olayına uyarlayamadım. Burada sorun, sanırım (siz daha iyi bilirsiniz ama) tüm işlemlerde (KAYIT, SİL, DEĞİTİRME, BUL) kullanılan “bul” işleminin CombAD adlı ComboBox’tan bilgi aldığı için olsa gerek diye düşündüm. Ayrıca Userformun Initialize olayına da yanlış mı ekledim diye düşünüyorum.

3- Ayrıca yukarıdaki örnekte eklenmiş olan “silme” işleminde silinen verileri, silme işlemi ile birlikte “Arşiv” denen diğer bir sayfaya aktarabilir miyiz? Çünkü, yanlışlıkla silinen veya Listeden Çıkan personelin Bilgisine ihtiyacım olabilir. Sonra tekrar geri alabileyim diye düşünüyorum.
Umarım başınızı ağrıtmıyorumdur. Teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
goco
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Hüseyin Günbay
Kayıt: 18 Nis 2009 17:37
Konum: Sağlık
Meslek: Sağlık
Yaş: 54
İleti: 106
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Ordu

Cevap: USERFORM'DA 2.BİR ComboBox İLE ARAMA NASIL OLUR?

İleti#2)  Tarkan VURAL » 23 Arl 2009 17:33

Örneği inceleyiniz.
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
Resim
www.tarkanvural.com.tr

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciûn
Şüphesiz ki; biz Allah’a âidiz ve vakti geldiğinde O’na döndürüleceğiz.

HasbunAllâhu ve nimel vekîl
Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir.


ExcelVBA.NET' e katkıda bulunmak ister misiniz ? O halde BAĞIŞ butonunu tıklayın...
Kullanıcı avatarı
Tarkan VURAL
Yönetim Kurulu
 
Adı Soyadı:Tarkan VURAL
Kayıt: 14 Haz 2008 20:27
Konum: tarkan@excelvba.net
Meslek: LUU, Yazılım Geliştirme Müdürü
Yaş: 45
İleti: 26840
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: İstanbul - Beylikdüzü

Cevap: Cevap: USERFORM'DA 2.BİR ComboBox İLE ARAMA NASIL OLU

İleti#3)  goco » 23 Arl 2009 22:31

Tarkan VURAL yazdı:Örneği inceleyiniz.

Merhaba Tarkan VURAL Bey,
Yardımınız için teşekkür ederim. Acemi acemi bu kodları Ad ComboBox'ının Change olayına uyarlamaya çalıştım. Amacım Kişiyi seçtiğimde bul komutuna basmadan TextBoxlar otomatik dolsun diye. Bul Komutunu sadece buna paralel olarak TC TextBoxına uyarlayabilir miyiz? Ya da bunun aynısını TC TextBoxının Change olayına uyarlamak mümkün müdür?
Ayrıca Bu TCNo yu 3.Sütundan(C sütunu) aratamaz mıyız acaba?
Teşekkürler efendim.
(Bu arada fazla soru sormaktan beni site dışına atmazsınız umarım; ne yapayım öğrenmeye çalışıyorum. Amacım, memuriyetimde çalışmalarımı kolaylaştırmak)
Kullanıcı avatarı
goco
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Hüseyin Günbay
Kayıt: 18 Nis 2009 17:37
Konum: Sağlık
Meslek: Sağlık
Yaş: 54
İleti: 106
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Ordu

Cevap: USERFORM'DA 2.BİR ComboBox İLE ARAMA NASIL OLUR?

İleti#4)  OrkmesB » 24 Arl 2009 00:23


Hüseyin bey merhaba,
Son cümlenize istinaden birkaç kelam etmek isterim affınıza sığınarak.
Efendim, siteyi 2008 yılında kurduk ve ilk zamanlar insanlara neden soru sormuyorsunuz şeklinde baskılarımız bile oldu.
[yummy]
Şimdi, 12.482 üyemiz var. Çıkıp birilerine çok soru soruyorsunuz dersek, inanın bu ukalalık olur. Bu bizim tarzımız değildir.
Ben 2003 yılının son demlerinde başladığım excel serüvenime, çekinmeden korkmadan aklıma takılanı sora sora başladım. Şu anda excel'in %10'larını bildiğimi iddia ediyorsam, bu sorularıma borçluyum. Sözün özü:
Sorun efendim sorun.. Biz bunun için varız.
Selamlar.
“Benim yaradılışımda fevkâlade olan bir şey varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdir"
Kullanıcı avatarı
OrkmesB
Yönetim Kurulu
 


 
Adı Soyadı:Bahadır Örkmes
Kayıt: 14 Haz 2008 20:26
Konum: Gökçeali
Meslek: Personel Müdürü
Yaş: 40
İleti: 5013
 

REKLAM
Excel Logo XML Oluşturucu
Logo Object Designer ile Uyarlama

Cevap: USERFORM'DA 2.BİR ComboBox İLE ARAMA NASIL OLUR?

İleti#5)  OrkmesB » 24 Arl 2009 00:27


Bir de sorunuza naçizane bir cevabım olsun. Buton kullanmadan direk veri bulmak isterseniz, bunu Combobox yada Listbox ile yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Çünkü bu iki nesnenin de mause ile seçme özelliği vardır ve Textbox'a göre benim gözümde daha kullanışlıdır. Bu şekilde yaparsanız daha sağlıklı olur derim.
“Benim yaradılışımda fevkâlade olan bir şey varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdir"
Kullanıcı avatarı
OrkmesB
Yönetim Kurulu
 


 
Adı Soyadı:Bahadır Örkmes
Kayıt: 14 Haz 2008 20:26
Konum: Gökçeali
Meslek: Personel Müdürü
Yaş: 40
İleti: 5013
 

Cevap: Cevap: USERFORM'DA 2.BİR ComboBox İLE ARAMA NASIL OLU

İleti#6)  goco » 24 Arl 2009 00:43

Bahadır Örkmes yazdı:Hüseyin bey merhaba,
Sözün özü:
Sorun efendim sorun.. Biz bunun için varız.
Selamlar.

Merhaba Bahadır Bey,
Nezaketiniz için teşekkür ederim. Vallahi, yalan mı söyleyim bu siteyi, ciddiyetinden, nezaketinden, sistemli, tertipli, konuların bu kadar düzenli sıralanmasından ve sizlerin bu yardımseverliğinizden dolayı her zaman beğeniyorum. Dilerim bu durum böyle devam eder ve bizler daha çok burada oluruz.
Bazen "acaba fazla mı baş ağrıtıyorum" diye düşünüyorum. O yüzden bu formda fazla kirlilik yapıp baş ağrıtmak ve siz yöneticileri rahatsız etmek istemiyorum. Ayrıca bir konuyu daha belirtmeden geçmem haksızlık olur/yoksa çatlarım; imzanızda kullandığınız cümlenize aynen katılıyorum.
Saygılar efendim.
Kullanıcı avatarı
goco
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Hüseyin Günbay
Kayıt: 18 Nis 2009 17:37
Konum: Sağlık
Meslek: Sağlık
Yaş: 54
İleti: 106
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Ordu

REKLAM
ETA - Excel Konsolide Raporlama
ETA Excel Personel Entegre Raporu

Cevap: Cevap: USERFORM'DA 2.BİR ComboBox İLE ARAMA NASIL OLU

İleti#7)  goco » 24 Arl 2009 01:01

Bahadır Örkmes yazdı:Bir de sorunuza naçizane bir cevabım olsun. Buton kullanmadan direk veri bulmak isterseniz, bunu Combobox yada Listbox ile yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Çünkü bu iki nesnenin de mause ile seçme özelliği vardır ve Textbox'a göre benim gözümde daha kullanışlıdır. Bu şekilde yaparsanız daha sağlıklı olur derim.

Ah bu dediğinizi bir yapabilsem !
Kullanıcı avatarı
goco
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Hüseyin Günbay
Kayıt: 18 Nis 2009 17:37
Konum: Sağlık
Meslek: Sağlık
Yaş: 54
İleti: 106
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Ordu

Cevap: USERFORM'DA 2.BİR ComboBox İLE ARAMA NASIL OLUR?

İleti#8)  OrkmesB » 24 Arl 2009 01:05


Commandbutton2 de ki kodları, combobox'un change olayına almanız yeterli.
“Benim yaradılışımda fevkâlade olan bir şey varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdir"
Kullanıcı avatarı
OrkmesB
Yönetim Kurulu
 


 
Adı Soyadı:Bahadır Örkmes
Kayıt: 14 Haz 2008 20:26
Konum: Gökçeali
Meslek: Personel Müdürü
Yaş: 40
İleti: 5013
 

Cevap: Cevap: USERFORM'DA 2.BİR ComboBox İLE ARAMA NASIL OLU

İleti#9)  goco » 24 Arl 2009 01:29

Bahadır Örkmes yazdı:Commandbutton2 de ki kodları, combobox'un change olayına almanız yeterli.

Tekrar Merhaba,
Denedim. ComboBoxın Change olayına aldığımda tamam oluyor fakat bu seferde seçilmiş bir kişi varken Textboxtan TC girdiğimde bul dediğim zaman ComboBox dolu olduğundan aramıyor. Dosya ekte. Burada amacım, benzer isimler olduğundan TC no dan da arama yapmaktı.
Teşekkür ederim.
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
En son goco tarafından, 24 Arl 2009 01:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Kullanıcı avatarı
goco
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Hüseyin Günbay
Kayıt: 18 Nis 2009 17:37
Konum: Sağlık
Meslek: Sağlık
Yaş: 54
İleti: 106
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Ordu

Cevap: USERFORM'DA 2.BİR ComboBox İLE ARAMA NASIL OLUR?

İleti#10)  OrkmesB » 24 Arl 2009 01:31


Hüseyin bey, Tarkan bey dosyayı hazırlayan olduğu için daha sağlıklı cevap verir diye umuyorum.
:oops:
“Benim yaradılışımda fevkâlade olan bir şey varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdir"
Kullanıcı avatarı
OrkmesB
Yönetim Kurulu
 


 
Adı Soyadı:Bahadır Örkmes
Kayıt: 14 Haz 2008 20:26
Konum: Gökçeali
Meslek: Personel Müdürü
Yaş: 40
İleti: 5013
 

Cevap: Cevap: USERFORM'DA 2.BİR ComboBox İLE ARAMA NASIL OLU

İleti#11)  goco » 24 Arl 2009 01:39

Bahadır Örkmes yazdı:Hüseyin bey, Tarkan bey dosyayı hazırlayan olduğu için daha sağlıklı cevap verir diye umuyorum.
:oops:

Bence de...

Burada Ad comboBoxı ile TC textboxlarından hangisini seçersem önceki değerler silinse olacak, ama nasıl?
Neyse daha fazla birşey diyemiyorum artık. Kusura bakmayın, başınızı ağrıttım.
Kullanıcı avatarı
goco
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Hüseyin Günbay
Kayıt: 18 Nis 2009 17:37
Konum: Sağlık
Meslek: Sağlık
Yaş: 54
İleti: 106
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Ordu

Cevap: USERFORM'DA 2.BİR ComboBox İLE ARAMA NASIL OLUR?

İleti#12)  Tarkan VURAL » 24 Arl 2009 01:45

ComboBox_Enter ve TextBox5_Enter olaylarında diğer kutucukların içini boşaltacak kodlar seçin diyeceğim ama bu kez de kayıt yapmak için epey uğraşacaksınız. [komik] Amaç ne ? Onu izah edin ki yardımcı olayım. Kayıt yaparken mi? Bulmaya çalışırken mi? Değiştirirken mi? Değiştirdikten sonra mı ? Kutular ne zaman boş olmalı yahut neden boş olmalı ? Çalışma işleyişinizi buraya yazın. Ayrıca sizi yoruyorum, fazla bir şey diyemiyorum, çok soru soruyorum demeyin, biz soru yanıtlamak çabasındayız. Kendinizi rahatsız hissetmeyin. ;;_)
Resim
www.tarkanvural.com.tr

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciûn
Şüphesiz ki; biz Allah’a âidiz ve vakti geldiğinde O’na döndürüleceğiz.

HasbunAllâhu ve nimel vekîl
Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir.


ExcelVBA.NET' e katkıda bulunmak ister misiniz ? O halde BAĞIŞ butonunu tıklayın...
Kullanıcı avatarı
Tarkan VURAL
Yönetim Kurulu
 
Adı Soyadı:Tarkan VURAL
Kayıt: 14 Haz 2008 20:27
Konum: tarkan@excelvba.net
Meslek: LUU, Yazılım Geliştirme Müdürü
Yaş: 45
İleti: 26840
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: İstanbul - Beylikdüzü

Cevap: USERFORM'DA 2.BİR ComboBox İLE ARAMA NASIL OLUR?

İleti#13)  goco » 24 Arl 2009 02:12

Tarkan Bey,
Bu formda personel kaydı yapacağım(30 kadar TextBox, ComboBox vb.). Bazen Kişi seçip bilgilerini güncelleyeceğim(DEĞİŞTİR ile), ayrılan personeli listeden sileceğim(SİL). Kurumda aynı isimde personel çıkıyor. Bu nedenle mecburen TC.No'dan da arama yapmam lazım. Ha! şunu diyebilirsiniz; "o zaman niye sadece TC No.dan aramıyorsun." Personel bilgilerine ulaşmada en kolay yol, isim aramaktan geçiyor. Kişinin kendisi olmadığında İsimden arıyorum/bulabildiğim kadar. Ayrıca Yeni kayıt yapacağım zaman TextBoxlar, ComboBoxlar temizlenecek. ComboBoxın Change olayına kodları yazdığımda yeni isim kaydedeceğim zaman TC.No.dan sonra İsim ComboBoxına geldiğinde isim benzerliği varsa Hemen Textboxlar değişiyor.Tabi ki yeni yazdığım TC.No da değişiyor. Bilmem sorunu anlatabildim mi?
Kısaca "DEĞİŞTİRME" ve "SİLME" işleminde "ARA" işlemi, yeni isim kaydedeceğim zaman isim benzerliğinde TextBox ve ComboBoxlar değişmesin, izin versin. Ayrıca "SİL" butonuna silinecek kişinin bilgilerini diğer sayfaya da aktarsa dah iyi olurdu. Çünkü silinen personel bilgilerine tekrar ihtiyaç duyulacak.
Teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
goco
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Hüseyin Günbay
Kayıt: 18 Nis 2009 17:37
Konum: Sağlık
Meslek: Sağlık
Yaş: 54
İleti: 106
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Ordu

Cevap: USERFORM'DA 2.BİR ComboBox İLE ARAMA NASIL OLUR?

İleti#14)  OrkmesB » 24 Arl 2009 02:18


Benim hazırladığım bir dosya vardı ya Tarkan abi, o Hüseyin beyin işini görebilir. Bul - Sil vs.. Ama ben linki bulamadım.
“Benim yaradılışımda fevkâlade olan bir şey varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdir"
Kullanıcı avatarı
OrkmesB
Yönetim Kurulu
 


 
Adı Soyadı:Bahadır Örkmes
Kayıt: 14 Haz 2008 20:26
Konum: Gökçeali
Meslek: Personel Müdürü
Yaş: 40
İleti: 5013
 

Cevap: USERFORM'DA 2.BİR ComboBox İLE ARAMA NASIL OLUR?

İleti#15)  goco » 25 Arl 2009 02:46

Merhabalar,
Bu konuda henüz yardım alamadım. Sonunda kendi kendime bir çözüm buldum; gayet de güzel çalıştı. Bu kodlarla her iki kriterden de arayıp "DEĞİŞTİR" ve "SİL" işleminde kullanıyorum. Kayıt işlemi için eklediğim(gizli), yeni kayıt ile açılan 1 tane Frame üzerine eklediğim TextBoxlarla kaydediyorum. Gayet de güzel çalışıyor. Şimdi bir sorunum kaldı. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Şöyleki; "A" sütunu şu an TC.No sütunu. "A" sütununu boşaltıp bu TC.No. Sütununu "B" sütununa kaydırabilir miyiz? "A" sütununa CheckBox ekleyeceğim (Bu CheckBoxlarla kişi seçip Başka listeye aktarabiliyorum/ bu nedenle önemli). Bu kodları "B" sütunundan başlamak üzere ayarlayabilir miyiz? Ne yaptıysam olmadı; beceremedim.
Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
goco
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Hüseyin Günbay
Kayıt: 18 Nis 2009 17:37
Konum: Sağlık
Meslek: Sağlık
Yaş: 54
İleti: 106
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Ordu

Cevap: USERFORM'DA 2.BİR ComboBox İLE ARAMA NASIL OLUR?

İleti#16)  Tarkan VURAL » 25 Arl 2009 02:58

Kodları baştan aşağıya değiştirmek gerek. Sayfa içine eklenecek CheckBoxlar veriler çok olursa kullanışlı olmaz. Bunun yerine sayfa içinedeki bir sütuna X harfi, aktar ibaresi, tamam ibaresi vb. yazabilirsiniz. Ya da UserForm üzerindeki bir ListView içine verileri alıp buradan CheckBox özelliğini aktif ederek seçebilirsiniz. Yine ListBox MultiSelect özelliğini aktif edip birden fazla ismi ListBox ile seçip aktarabilirsiniz. ComboBox ile tek tek seçtikçe aktarabilirsiniz. Alternatif çok ama CheckBox en zorları olur bence.
Resim
www.tarkanvural.com.tr

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciûn
Şüphesiz ki; biz Allah’a âidiz ve vakti geldiğinde O’na döndürüleceğiz.

HasbunAllâhu ve nimel vekîl
Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir.


ExcelVBA.NET' e katkıda bulunmak ister misiniz ? O halde BAĞIŞ butonunu tıklayın...
Kullanıcı avatarı
Tarkan VURAL
Yönetim Kurulu
 
Adı Soyadı:Tarkan VURAL
Kayıt: 14 Haz 2008 20:27
Konum: tarkan@excelvba.net
Meslek: LUU, Yazılım Geliştirme Müdürü
Yaş: 45
İleti: 26840
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: İstanbul - Beylikdüzü

Cevap: USERFORM'DA 2.BİR ComboBox İLE ARAMA NASIL OLUR?

İleti#17)  goco » 25 Arl 2009 12:03

Tarkan Bey,
ListBoxın Multiselect özelliği bana göre daha uygun galiba. Yardımlarınız için teşekkür ederim. şkşk
Kullanıcı avatarı
goco
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Hüseyin Günbay
Kayıt: 18 Nis 2009 17:37
Konum: Sağlık
Meslek: Sağlık
Yaş: 54
İleti: 106
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Ordu

Cevap: UserForm'da İkinci Bir ComboBox ile Arama

İleti#18)  efsane66ejder » 12 Tem 2011 11:22

TARKAN BEY MERHABALAR ÇOK GÜZEL BİR SİTE KURMUŞSUNUZ KENDİMİ DAHADA GELİŞTİRDİM SAYENİZDE SORUM ŞUDUR 1.SIRADA(YANİ SAYFA 1 YERİNDE BİLGİ GÖRÜNTÜLEME DİYE BİR SAYFAM SAYFA 2 YERİNDE DE BİLGİ ĞİRİŞİ BİR SAYFAM VAR BENİN SİZDEN RİCAM ACABA SAYFA 1 YERİNDE OLAN BİLGİ GÖRÜNTÜLEME SAYFASINDA D2 HÜCRESİNE AD SOYAD YAZDIĞIMDA SAYFA 2 YERİNDE DE BİLGİ ĞİRİŞİ SAYFASINDAKİ AD SOYAD IN YANINDAKİ SIRA NOSUNU YAZDIĞIM ADSOYADIN SOL KISMINDAKİ PERSONEL NOSUNUN BİLGİ GÖRÜNTÜLEME SAYFASININ C1 HÜCRESİNE YAZABİLİRMİ YARDIMINIZDAN DOLAYI ŞİMDİDEN TESEKKUR EDERIM IYI CALISMALAR DILERIM
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
efsane66ejder
Yeni Başlamış
 
Adı Soyadı:serdar bucak
Kayıt: 10 Şub 2011 12:11
İleti: 17
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: ankara/yenimahalle

Cevap: UserForm'da İkinci Bir ComboBox ile Arama

İleti#19)  Murat OSMA » 12 Tem 2011 13:53

Merhaba Serdar bey,
Lütfen aşağıdaki bağlantıyı inceleyiniz ve mesajınızı düzeltiniz.

http://excelvba.net/turkce.php
Kullanıcı avatarı
Murat OSMA
Site Forum Yöneticisi
 
Adı Soyadı:Murat OSMA
Kayıt: 05 Arl 2008 00:34
Konum: İstanbul
Meslek: Excel & VBA Eğitmeni
Yaş: 34
İleti: 14318
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Bağcılar - İSTANBUL

Cevap: UserForm'da İkinci Bir ComboBox ile Arama

İleti#20)  mbayir » 10 Kas 2017 15:43

tarkan bey merhaba dedikleriniz ile ve araştırmalarım ile birşeyler yapmaya çalışıyorum. ekte dosya mevcut ama bul degiştir olayında kilitlendim bu konuda yarıdımınız olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
mbayir
 
Kayıt: 06 Kas 2017 20:52
Meslek: ögrenci
Yaş: 30
İleti: 8
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: afyon


Forum ComboBox

Online Kullanıcılar

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

cron
Bumerang - Yazarkafe