[Yardım]  TextBox ne yaptıysam aynı hatayı yapıyor

Metin Kutucuğu. Bir programcının olmazsa olmazlarındandır.

TextBox ne yaptıysam aynı hatayı yapıyor

İleti#1)  serocco » 13 Nis 2019 19:31

Merhaba, arkadaşlar aslında bu programı kullanabiliyordum hiçbir sorun da yoktu ancak bir kaç değişiklik yaptım ve aşağıda resmini eklediğim sorunla karşılaştım. Ne yaptıysam düzelmiyor TextBox a girdiğim para birimi hücreye aktarıldığında metin gibi görüyor ve diğer hesaplamalar bu sebebden gerçekleşmiyor. Lütfen yardım edin.

Resim
Kullanıcı avatarı
serocco
 
Kayıt: 26 Tem 2018 14:04
Meslek: A. end. mühendisi
Yaş: 35
İleti: 8
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: SAMSUN

Cevap: TextBox ne yaptıysam aynı hatayı yapıyor

İleti#2)  Orion1 » 13 Nis 2019 20:34

Örnek dosya eklerseniz daha çabuk yanıt alabilirsiniz.:cool:
Kullanıcı avatarı
Orion1
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Evren Gizlen
Kayıt: 18 Tem 2008 20:51
Meslek: inşaat teknikeri
İleti: 410
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Türkiye

Cevap: Cevap: TextBox ne yaptıysam aynı hatayı yapıyor

İleti#3)  serocco » 13 Nis 2019 22:17

Orion1 yazdı:Örnek dosya eklerseniz daha çabuk yanıt alabilirsiniz.:cool:


dosyayı ekledim aşağıda

C nin içine Faturalar diye bir klasör oluşturmak gerekiyor hata almamak için

https://dosya.co/gwsxiao9lkwg/örnek.xlsm.html
Kullanıcı avatarı
serocco
 
Kayıt: 26 Tem 2018 14:04
Meslek: A. end. mühendisi
Yaş: 35
İleti: 8
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: SAMSUN

Cevap: TextBox ne yaptıysam aynı hatayı yapıyor

İleti#4)  Orion1 » 13 Nis 2019 22:23

Linkten indiremedim.
Winrar ile sıkıştırıp dosyanızı ekleyebilirsiniz.:cool:
Kullanıcı avatarı
Orion1
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Evren Gizlen
Kayıt: 18 Tem 2008 20:51
Meslek: inşaat teknikeri
İleti: 410
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Türkiye

REKLAM
Excel Logo XML Oluşturucu
Logo Object Designer ile Uyarlama

Cevap: Cevap: TextBox ne yaptıysam aynı hatayı yapıyor

İleti#5)  serocco » 14 Nis 2019 07:51

Orion1 yazdı:Linkten indiremedim.
Winrar ile sıkıştırıp dosyanızı ekleyebilirsiniz.:cool:



İndirememenizin sebebi tıkladığınızda linkin tamamını görmüyor html ile biten yer dahil kopyalayıp tarayıcıya yapıştırmanız gerekiyor. Denedim sorunsuz iniyor. Sitenin dosya ekleme bölümü çalışmıyor sanırım şu an.
Kullanıcı avatarı
serocco
 
Kayıt: 26 Tem 2018 14:04
Meslek: A. end. mühendisi
Yaş: 35
İleti: 8
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: SAMSUN

Cevap: TextBox ne yaptıysam aynı hatayı yapıyor

İleti#6)  serocco » 14 Nis 2019 07:54

Dosyayı siteye de yükledim şu an
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
serocco
 
Kayıt: 26 Tem 2018 14:04
Meslek: A. end. mühendisi
Yaş: 35
İleti: 8
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: SAMSUN

REKLAM
ETA - Excel Konsolide Raporlama
ETA Excel Personel Entegre Raporu

Cevap: TextBox ne yaptıysam aynı hatayı yapıyor

İleti#7)  batur_00 » 14 Nis 2019 09:56

Ekteki dosyayı deneyebilir misiniz.
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
batur_00
Siteye Alışmış
 
Kayıt: 05 Ekm 2014 22:39
Meslek: tekstil işçisi
Yaş: 41
İleti: 217
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Bursa-Orhangazi

Cevap: Cevap: TextBox ne yaptıysam aynı hatayı yapıyor

İleti#8)  serocco » 14 Nis 2019 10:53

batur_00 yazdı:Ekteki dosyayı deneyebilir misiniz.




Çok teşekkür ederim düzelmiş. sadece 25000,00 olarak yazıyor 25.000,00 şeklinde yazmıyor ama sorun değil bu da işimi görür. Tekrar teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
serocco
 
Kayıt: 26 Tem 2018 14:04
Meslek: A. end. mühendisi
Yaş: 35
İleti: 8
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: SAMSUN

Cevap: TextBox ne yaptıysam aynı hatayı yapıyor

İleti#9)  batur_00 » 14 Nis 2019 13:00

Fatura sayfasında ilgili hücrenin sayı formatında binlik ayraç kullan kısmını işaretlerseniz istediğiniz gibi görünecektir.
Kullanıcı avatarı
batur_00
Siteye Alışmış
 
Kayıt: 05 Ekm 2014 22:39
Meslek: tekstil işçisi
Yaş: 41
İleti: 217
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Bursa-Orhangazi

Cevap: TextBox ne yaptıysam aynı hatayı yapıyor

İleti#10)  Orion1 » 14 Nis 2019 18:42

ilgili yeri aşağıdaki gibi tanzim ediniz.:cool:
Kod: Tümünü seç
Sayfa1.Cells(20, 7) = CDbl(Eta_Fatura.TextBox6)
Sayfa1.Cells(20, 7).NumberFormat = "#,##0.00"
Kullanıcı avatarı
Orion1
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Evren Gizlen
Kayıt: 18 Tem 2008 20:51
Meslek: inşaat teknikeri
İleti: 410
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Türkiye


Forum TextBox

Online Kullanıcılar

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bumerang - Yazarkafe