[Yardım]  hizalama özelliği

Kulanıcı arayüz formu

hizalama özelliği

İleti#1)  mervebrlk » 11 May 2018 14:07

İyi günler. Userform üzerinde textbox, label vsdeki yazılar için text align ile ortalama yapabiliyorum. Fakat dikey olarak hizalama özelliğini bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Kullanıcı avatarı
mervebrlk
Yeni Başlamış
 
Kayıt: 20 Mar 2018 00:03
Meslek: öğrenci
Yaş: 22
İleti: 21
 
Cinsiyet: Bayan
Bulunduğunuz İl / Semt: trabzon/ortahisar

Cevap: hizalama özelliği

İleti#2)  Ali ÖZ » 11 May 2018 15:04

Merhaba,
Label için labeli daraltmanız yeterli.Textbox için ise multiline özelliğini true yapıp daraltın.
Allah bize yeter, O ne güzel vekildir.
حَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ
Kullanıcı avatarı
Ali ÖZ
Forum Moderatörü
 
Adı Soyadı:Ali ÖZ
Kayıt: 17 Oca 2013 12:16
Konum: SAKARYA
Meslek: Yazılım
Yaş: 37
İleti: 9430
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Adapazarı/SAKARYA

Cevap: hizalama özelliği

İleti#3)  Murat OSMA » 11 May 2018 15:40

Bu konuya bakabilirsiniz, bir ihtimal işinize yarayabilir.
viewtopic.php?f=131&t=12436
Kullanıcı avatarı
Murat OSMA
Site Forum Yöneticisi
 
Adı Soyadı:Murat OSMA
Kayıt: 05 Arl 2008 00:34
Konum: İstanbul
Meslek: Excel & VBA Eğitmeni
Yaş: 33
İleti: 14305
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Bağcılar - İSTANBUL


Forum UserForm

Online Kullanıcılar

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bumerang - Yazarkafe