UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

Kulanıcı arayüz formu

UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#1)  ExcelVBA » 20 Haz 2008 10:44

UserForm ile ilgili bir kaç kod örneği eklemek istiyorum.

Formunuzu tam ekranda görmek istiyorsanız :
Kod: Tümünü seç
Private Sub UserForm_Initialize()
Me.Height = Application.Height
Me.Width = Application.Width
End Sub


Yukarıdaki kod ile formunuzu tam ekran yaptınız, ancak form üzerine konulan nesneleriniz bir kenarda ufacık kaldı ve formun diğer alanları boş görünüyor. Bu hiç de estetik olmadı şimdi. Peki o halde şimdi aşağıdaki kodu çalıştırın, ve form dizaynınızın üzerindeki nesneler ile birlikte değişmediğini, tam ekran form ile birlikte nesnelerinizin de orantılı büyüdüğünü görün:
Kod: Tümünü seç
Private Sub UserForm_Initialize()
Dim X1 As Long, Y1 As Long, Y2 As Long, X2 As Long
    Dim CX As Double, CY As Double
    Dim MyCtrl As Control
        X1 = Application.Width
        Y1 = Application.Height
        X2 = Me.Width
       Y2 = Me.Height
        CX = X1 / X2
       CY = Y1 / Y2
        Me.Width = X1
        Me.Height = Y1
        For Each MyCtrl In Me.Controls
            MyCtrl.Top = MyCtrl.Top * CY
            MyCtrl.Left = MyCtrl.Left * CX
            MyCtrl.Width = MyCtrl.Width * CX
           MyCtrl.Height = MyCtrl.Height * CY
            On Error Resume Next
                MyCtrl.Font.Size = MyCtrl.Font.Size * CY
            On Error GoTo 0
        Next
End Sub
Kullanıcı avatarı
ExcelVBA
Kurucu Başkan
 
Adı Soyadı:Excelvba
Kayıt: 14 Haz 2008 20:27
Konum: TR
Meslek: Excel
Yaş: 10
İleti: 106
 
Cinsiyet: Bay

UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#2)  Erhan Yavuz » 24 Haz 2008 16:10

ExcelVba yazdı:UserForm ile ilgili bir kaç kod örneği eklemek istiyorum.

Formunuzu tam ekranda görmek istiyorsanız :



Selamlar, Kod için teşekkürler... Bir sorum olacak... peki tam ekrandan geri dönüş yapmak istersek yani ilk haline dönmek istersek nasıl bir kod kullanmalıyız.

Saygılarımla...
☾✭ Türkçemizi tam ve doğru kullanmaktan korkmayalım..
Teşekkür etmek Erdemdir. ECYavuz


OSMANLI OYUNU (1402-1566)
http://www.excelvba.net/viewtopic.php?f=41&t=9984

EXCEL-VBA KOD BANKASI PRO.7.0
http://www.excelvba.net/viewtopic.php?f=38&t=3304
Resim
Kullanıcı avatarı
Erhan Yavuz
Site Forum Yöneticisi
 
Adı Soyadı:Erhan Yavuz
Kayıt: 15 Haz 2008 02:13
Konum: Etiler / İstanbul
Meslek: Emekli Sb.
Yaş: 59
İleti: 5696
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: İstanbul / Etiler

UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#3)  M Kubilay Karabulut » 24 Haz 2008 17:40

ECYavuz yazdı:Selamlar, Kod için teşekkürler... Bir sorum olacak... peki tam ekrandan geri dönüş yapmak istersek yani ilk haline dönmek istersek nasıl bir kod kullanmalıyız.

Saygılarımla...


Form açılırken kod çalışmaya başlayacağı için eski haline dönmek değilde yeniden boyutlandırma yapılabilir (bir butona atayarak)

Kod: Tümünü seç
Private Sub CommandButton1_Click()
Me.Height = 300
Me.Width = 300
End Sub


rakamları isteğiniz doğrultusunda değiştirerek ayarlayabilirsiniz.
" WeWhoAreNotAsOthers"
Kullanıcı avatarı
M Kubilay Karabulut
Yönetim Kurulu
 
Adı Soyadı:Mustafa Kubilay KARABULUT
Kayıt: 15 Haz 2008 02:10
Konum: Maltepe/Istanbul
Meslek: Finans
Yaş: 40
İleti: 732
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Maltepe/İstanbul

UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#4)  Tarkan VURAL » 24 Haz 2008 17:53

Ben yanıtlayayım. Tam ekrandan geri gelmekteki amaç ne anlamadım ama istediğiniz kod şu şekilde olmalı :

Kod: Tümünü seç
Dim X1 As Long, Y1 As Long, Y2 As Long, X2 As Long
Dim CX As Double, CY As Double
Dim MyCtrl As Control
Dim or1 As Long, or2 As Long
Private Sub CommandButton1_Click()
Me.Width = or1
Me.Height = or2
        For Each MyCtrl In Me.Controls
            MyCtrl.Top = MyCtrl.Top / CY
            MyCtrl.Left = MyCtrl.Left / CX
            MyCtrl.Width = MyCtrl.Width / CX
            MyCtrl.Height = MyCtrl.Height / CY
            On Error Resume Next
                MyCtrl.Font.Size = MyCtrl.Font.Size / CY
            On Error GoTo 0
        Next
CommandButton1.Enabled = False
End Sub


Kod: Tümünü seç
Private Sub UserForm_Initialize()
gerial
        X1 = Application.Width
        Y1 = Application.Height
        X2 = Me.Width
        Y2 = Me.Height
        CX = X1 / X2
        CY = Y1 / Y2
        Me.Width = X1
        Me.Height = Y1
        For Each MyCtrl In Me.Controls
            MyCtrl.Top = MyCtrl.Top * CY
            MyCtrl.Left = MyCtrl.Left * CX
            MyCtrl.Width = MyCtrl.Width * CX
           MyCtrl.Height = MyCtrl.Height * CY
            On Error Resume Next
                MyCtrl.Font.Size = MyCtrl.Font.Size * CY
            On Error GoTo 0
        Next
End Sub


Kod: Tümünü seç
Public Function gerial() As Long
or1 = Me.Width
or2 = Me.Height
End Function


UserForm için daha önce verdiğimiz kodları silip bunları yazınız. UserForm üzerine bir CommandButton ekleyerek UserForm açıldığında bu CommandButton 'u tıklayınız.

Saygılarımızla,
Resim
www.tarkanvural.com.tr

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciûn
Şüphesiz ki; biz Allah’a âidiz ve vakti geldiğinde O’na döndürüleceğiz.

HasbunAllâhu ve nimel vekîl
Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir.


ExcelVBA.NET' e katkıda bulunmak ister misiniz ? O halde BAĞIŞ butonunu tıklayın...
Kullanıcı avatarı
Tarkan VURAL
Yönetim Kurulu
 
Adı Soyadı:Tarkan VURAL
Kayıt: 14 Haz 2008 20:27
Konum: tarkan@excelvba.net
Meslek: LUU, Yazılım Geliştirme Müdürü
Yaş: 44
İleti: 26715
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: İstanbul - Beylikdüzü

REKLAM
Excel Logo XML Oluşturucu
Logo Object Designer ile Uyarlama

UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#5)  Erhan Yavuz » 24 Haz 2008 18:13

Çok sağolun... Teşekkürler....

Yanıt beklerken ben de bu sistemi bulmuştum. Ve Foruma döndüğümde yanıtınızı gördüm... Sizlerle olmak güzel tekrar teşekkürler...

Not: Amacım yaptığımız UserFormu ister tam ekran ister orijinal halinde açmaktı. Veya kullanım sırasında bunu değiştirebilmek... Uyguladım ve sonuç çok iyi....
☾✭ Türkçemizi tam ve doğru kullanmaktan korkmayalım..
Teşekkür etmek Erdemdir. ECYavuz


OSMANLI OYUNU (1402-1566)
http://www.excelvba.net/viewtopic.php?f=41&t=9984

EXCEL-VBA KOD BANKASI PRO.7.0
http://www.excelvba.net/viewtopic.php?f=38&t=3304
Resim
Kullanıcı avatarı
Erhan Yavuz
Site Forum Yöneticisi
 
Adı Soyadı:Erhan Yavuz
Kayıt: 15 Haz 2008 02:13
Konum: Etiler / İstanbul
Meslek: Emekli Sb.
Yaş: 59
İleti: 5696
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: İstanbul / Etiler

UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#6)  Erhan Yavuz » 24 Haz 2008 18:30

ECYavuz yazdı:Çok sağolun... Teşekkürler....

Yanıt beklerken ben de bu sistemi bulmuştum. Ve Foruma döndüğümde yanıtınızı gördüm... Sizlerle olmak güzel tekrar teşekkürler...

Not: Amacım yaptığımız UserFormu ister tam ekran ister orijinal halinde açmaktı. Veya kullanım sırasında bunu değiştirebilmek... Uyguladım ve sonuç çok iyi....


Kod: Tümünü seç
Dim X1 As Long, Y1 As Long, Y2 As Long, X2 As Long
Dim CX As Double, CY As Double
Dim MyCtrl As Control
Dim or1 As Long, or2 As Long
Dim ecy As String


Kod: Tümünü seç
Private Sub Tam_Ekran_Click()
If ecy = "" Then
    gerial
    X1 = Application.Width
    Y1 = Application.Height
    X2 = Me.Width
    Y2 = Me.Height
    CX = X1 / X2
    CY = Y1 / Y2
    Me.Width = X1
    Me.Height = Y1
    For Each MyCtrl In Me.Controls
        MyCtrl.Top = MyCtrl.Top * CY
        MyCtrl.Left = MyCtrl.Left * CX
        MyCtrl.Width = MyCtrl.Width * CX
        MyCtrl.Height = MyCtrl.Height * CY
        On Error Resume Next
        MyCtrl.Font.Size = MyCtrl.Font.Size * CY
        On Error GoTo 0
    Next
    ecy = "ok"
Else
    Me.Width = or1
    Me.Height = or2
    For Each MyCtrl In Me.Controls
        MyCtrl.Top = MyCtrl.Top / CY
        MyCtrl.Left = MyCtrl.Left / CX
        MyCtrl.Width = MyCtrl.Width / CX
        MyCtrl.Height = MyCtrl.Height / CY
        On Error Resume Next
        MyCtrl.Font.Size = MyCtrl.Font.Size / CY
        On Error GoTo 0
    Next
    ecy = ""
End If
End Sub

Public Function gerial() As Long
or1 = Me.Width
or2 = Me.Height
End Function
☾✭ Türkçemizi tam ve doğru kullanmaktan korkmayalım..
Teşekkür etmek Erdemdir. ECYavuz


OSMANLI OYUNU (1402-1566)
http://www.excelvba.net/viewtopic.php?f=41&t=9984

EXCEL-VBA KOD BANKASI PRO.7.0
http://www.excelvba.net/viewtopic.php?f=38&t=3304
Resim
Kullanıcı avatarı
Erhan Yavuz
Site Forum Yöneticisi
 
Adı Soyadı:Erhan Yavuz
Kayıt: 15 Haz 2008 02:13
Konum: Etiler / İstanbul
Meslek: Emekli Sb.
Yaş: 59
İleti: 5696
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: İstanbul / Etiler

REKLAM
ETA - Excel Konsolide Raporlama
ETA Excel Personel Entegre Raporu

Cevap: UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#7)  ilhanbatu » 17 Arl 2009 21:22

Hocam,

Eline sağlık çok güzel bir çalışma ve programımıda oldukça güzelleştirdi.
Teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
ilhanbatu
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:ali çetinkaya
Kayıt: 22 Oca 2009 11:56
Konum: Teknisyen
Meslek: Teknisyen
Yaş: 50
İleti: 142
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: izmir karşıyaka

Cevap: UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#8)  boss2090 » 03 Oca 2010 02:27

Ben Formumu tam ekran yapmak istiyorum ama vermis oldugunuz kod'da hat veriyor. Neyi yanlis yapiyorum acaba.
Kullanıcı avatarı
boss2090
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Kaan Demir
Kayıt: 01 Oca 2010 04:49
Konum: Berlin
Meslek: Yüksek Insaat Mühendisi
Yaş: 42
İleti: 342
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Berlin

Cevap: Cevap: UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#9)  Erhan Yavuz » 03 Oca 2010 13:34

boss2090 yazdı:Ben Formumu tam ekran yapmak istiyorum ama vermis oldugunuz kod'da hat veriyor. Neyi yanlis yapiyorum acaba.


Kullandığınız kodu ve hatta örneğinizi ekleyebilirseniz daha kolay hata tespiti yapılabilir.
☾✭ Türkçemizi tam ve doğru kullanmaktan korkmayalım..
Teşekkür etmek Erdemdir. ECYavuz


OSMANLI OYUNU (1402-1566)
http://www.excelvba.net/viewtopic.php?f=41&t=9984

EXCEL-VBA KOD BANKASI PRO.7.0
http://www.excelvba.net/viewtopic.php?f=38&t=3304
Resim
Kullanıcı avatarı
Erhan Yavuz
Site Forum Yöneticisi
 
Adı Soyadı:Erhan Yavuz
Kayıt: 15 Haz 2008 02:13
Konum: Etiler / İstanbul
Meslek: Emekli Sb.
Yaş: 59
İleti: 5696
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: İstanbul / Etiler

Cevap: UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#10)  boss2090 » 03 Oca 2010 17:13

Ilginize Tesekkürler. Hata nin nasil oldugunu Resim veya Pdf olarak yüklemek istiyorum buraya ama nasil yapacagim bulamadim.
Iyi calismalar.
Kullanıcı avatarı
boss2090
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Kaan Demir
Kayıt: 01 Oca 2010 04:49
Konum: Berlin
Meslek: Yüksek Insaat Mühendisi
Yaş: 42
İleti: 342
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Berlin

Cevap: UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#11)  boss2090 » 07 Oca 2010 06:11

Biraz vakit bulabildim ve site kurallarini okudum. Herseyi cok detayli bir sekilde anlatmissiniz zaten sorun bendeymis. Simde nasil oldugunu gösteren dosayayi yükledim. Bir bakarsan sevinirim.
Tesekkürler.
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
boss2090
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Kaan Demir
Kayıt: 01 Oca 2010 04:49
Konum: Berlin
Meslek: Yüksek Insaat Mühendisi
Yaş: 42
İleti: 342
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Berlin

Cevap: UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#12)  Tarkan VURAL » 07 Oca 2010 11:02

Hasan bey, eklediğiniz dosya açılmıyor. Bilginize.
Resim
www.tarkanvural.com.tr

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciûn
Şüphesiz ki; biz Allah’a âidiz ve vakti geldiğinde O’na döndürüleceğiz.

HasbunAllâhu ve nimel vekîl
Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir.


ExcelVBA.NET' e katkıda bulunmak ister misiniz ? O halde BAĞIŞ butonunu tıklayın...
Kullanıcı avatarı
Tarkan VURAL
Yönetim Kurulu
 
Adı Soyadı:Tarkan VURAL
Kayıt: 14 Haz 2008 20:27
Konum: tarkan@excelvba.net
Meslek: LUU, Yazılım Geliştirme Müdürü
Yaş: 44
İleti: 26715
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: İstanbul - Beylikdüzü

Cevap: Cevap: UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#13)  Emrah ÇANAKKALE » 07 Oca 2010 13:19

Tarkan VURAL yazdı:Hasan bey, eklediğiniz dosya açılmıyor. Bilginize.


Bende açıldı Tarkan bey ancak almanca olmadığı için anlayamadım. Hata kodunun resmini ekliyorum.
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
İletilerinizde Türkçemizi koruma ve formumuzun kuralları gereği yazım kurallarına özen gösteriniz. Form kurallarına uymayan sorulara yanıt verilmiyor.

FORUM KURALLARI : viewtopic.php?f=28&t=101

20 . Türkçe yazım kurallarında; cümlede kelimelerin ilk harfi büyük olur, özel isimlerin baş harfi büyük olur, noktadan sonra başlayan her kelimenin baş harfi büyük olur, mesaj içindeki tüm harfler büyük yazılmaz yahut tümü küçük yazılmaz.
Kullanıcı avatarı
Emrah ÇANAKKALE
Site Dostu
 
Adı Soyadı:Emrah Çanakkale
Kayıt: 24 Oca 2009 14:30
İleti: 1224
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Uşak

Cevap: UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#14)  Erhan Yavuz » 07 Oca 2010 14:46

UserForm_Inıtialize() edildiği yer -sanırım- Module1 in içi, hata vermemesi münkün değil zaten...
☾✭ Türkçemizi tam ve doğru kullanmaktan korkmayalım..
Teşekkür etmek Erdemdir. ECYavuz


OSMANLI OYUNU (1402-1566)
http://www.excelvba.net/viewtopic.php?f=41&t=9984

EXCEL-VBA KOD BANKASI PRO.7.0
http://www.excelvba.net/viewtopic.php?f=38&t=3304
Resim
Kullanıcı avatarı
Erhan Yavuz
Site Forum Yöneticisi
 
Adı Soyadı:Erhan Yavuz
Kayıt: 15 Haz 2008 02:13
Konum: Etiler / İstanbul
Meslek: Emekli Sb.
Yaş: 59
İleti: 5696
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: İstanbul / Etiler

Cevap: UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#15)  Tarkan VURAL » 07 Oca 2010 16:07

UserForm' un dışında yapılan kodlamalarda UserForm 'a atıfta bulunulacak ise, Me kodu kullanılmamalı. Hata mesajı da bunu söylüyor. Me yerine UserForm adını kullanıp deneyebilirsiniz.

UserForm1.Width = şeklinde...

Prosedür module içinde de çalışır olmalı. Ama prosedür adına baktığımızda, Erhan beyin dediği gibi amacının dışında bir yerde bulunuyor. Form sayfasında bulunması daha mantıklı olur.
Resim
www.tarkanvural.com.tr

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciûn
Şüphesiz ki; biz Allah’a âidiz ve vakti geldiğinde O’na döndürüleceğiz.

HasbunAllâhu ve nimel vekîl
Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir.


ExcelVBA.NET' e katkıda bulunmak ister misiniz ? O halde BAĞIŞ butonunu tıklayın...
Kullanıcı avatarı
Tarkan VURAL
Yönetim Kurulu
 
Adı Soyadı:Tarkan VURAL
Kayıt: 14 Haz 2008 20:27
Konum: tarkan@excelvba.net
Meslek: LUU, Yazılım Geliştirme Müdürü
Yaş: 44
İleti: 26715
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: İstanbul - Beylikdüzü

Cevap: UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#16)  boss2090 » 09 Oca 2010 06:22

Tesekkürler Tarkan bey, acemi olunca hata yapma orani daha yüksek oluyor haklisiniz. Dediginizi uyguladim ve hersey mükemmel. Gercekten bütün site calisanlari mükemmel.
Tekrardan birsey söylemek istiyorum cok önemli bir Proje hazirliyorum ve yaklasik 2-3 ay icersinde bitirmek zorundayim. Daha cok acemiyim bu yüzdendir ki biraz fazla soru soruyor yada basit seyleri yapmakta zorlaniyorum. Bu konuda affiniza siginiyorum.
Kullanıcı avatarı
boss2090
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Kaan Demir
Kayıt: 01 Oca 2010 04:49
Konum: Berlin
Meslek: Yüksek Insaat Mühendisi
Yaş: 42
İleti: 342
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Berlin

Cevap: UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#17)  Tarkan VURAL » 09 Oca 2010 14:50

Sorulardan korkmayız merak etmeyin. [evet] Çözedmediğiniz sorunla karşılaştığınızda yazın, yanıtlarız.
İyi çalışmalar.
Resim
www.tarkanvural.com.tr

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciûn
Şüphesiz ki; biz Allah’a âidiz ve vakti geldiğinde O’na döndürüleceğiz.

HasbunAllâhu ve nimel vekîl
Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir.


ExcelVBA.NET' e katkıda bulunmak ister misiniz ? O halde BAĞIŞ butonunu tıklayın...
Kullanıcı avatarı
Tarkan VURAL
Yönetim Kurulu
 
Adı Soyadı:Tarkan VURAL
Kayıt: 14 Haz 2008 20:27
Konum: tarkan@excelvba.net
Meslek: LUU, Yazılım Geliştirme Müdürü
Yaş: 44
İleti: 26715
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: İstanbul - Beylikdüzü

Cevap: UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#18)  Ersin Turgut » 16 Tem 2010 01:11

Emeğinize sağlık,mükemmel bir çalışma...
Kullanıcı avatarı
Ersin Turgut
Site Dostu
 
Adı Soyadı:Ersin Turgut
Kayıt: 30 Haz 2010 15:17
Konum: İzmir
Meslek: Bilgi İşlem ve Proje Sorumlusu
Yaş: 34
İleti: 598
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: İzmir / Bornova

Cevap: UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#19)  Yitik » 12 Şub 2013 20:42

Konu eski, acaba diyorum, bu kodları minimize, maksimize butonları ekleyerek bu butonlara entegre etmiş midir forum sakinleri?
Erhan Bey'in kod bankasında vardı sanki? Ama bulamadım.
Kullanıcı avatarı
Yitik
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:Fikri Barış Yemişli
Kayıt: 13 Ekm 2011 03:02
Konum: İstanbul
Meslek: Depo ve Sevkiyat
Yaş: 45
İleti: 216
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: İstanbul / Bayrampaşa

Cevap: UserForm Tam Ekran ( Nesnelerle )

İleti#20)  Enes Recep BAĞ » 12 Şub 2013 20:57

Fikri bey şuan cepten girdiğim için bulamadım ama böyle bir çalışma var eve gidince ekleyim.
Userform örnekleri diye bir konuda vardı.
Kullanıcı avatarı
Enes Recep BAĞ
Forum Moderatörü
 
Adı Soyadı:Enes Recep BAĞ
Kayıt: 30 Ağu 2010 17:39
Konum: 0 549 808 82 66
Meslek: Bilgi işlem
Yaş: 36
İleti: 8116
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Aksaray / Merkez

Sonraki

Forum UserForm

Online Kullanıcılar

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bumerang - Yazarkafe