Listview'den Listbox'a Aktarma

Slayer
Mesajlar: 1
Kayıt: 17 Ağu 2023, 05:25
Meslek: Kimyager
Adınız: Tuna
Soyadınız: T..

Listview'den Listbox'a Aktarma

Mesaj gönderen Slayer »

Merhaba üstatlar,

Userform1 ve Userform3 adında iki tane Userform'um var. Userform1 üzerinden veri kaydı sağlıyorum. Userform3 üzerinde ise listview üzerinden arama yapıyorum textbox vasıtası ile. Userform3 üzerinde listview ile arattığım bir veriyi çift tıklayarak Userform1'deki textboxlara alıyorum.Şöyle bir şey mümkün olabilir mi diye merak ediyorum. Userform3 üzerinde listview'e double click yapıldığında Userform1'i açıp veriler textboxlara yerleşiyor ve aynı zamanda alttaki listbox'ta da ilgili veriye double click yapsın.
A sütununda her kayıt için benzersiz satır numarası veriliyor sıralı olarak ve textbox00 üzerinden yapılıyor.Veya Textbox1 de kullanılabilir. Adlar da benzersiz oluyor. Bunun gibi birşey söz konusu olabilir mi veya mümkün müdür?
Kullanıcı avatarı
Tarkan VURAL
Doğrulandı
Site Admin
Mesajlar: 56
Kayıt: 22 Haz 2023, 00:03
Lokasyon: İstanbul
Web Sitesi: http://www.tarkanvural.com.tr
Meslek: Yazılım ve Veri Tabanı Uzmanı
Adınız: Tarkan
Soyadınız: VURAL

Re: Listview'den Listbox'a Aktarma

Mesaj gönderen Tarkan VURAL »

Slayer yazdı: 17 Ağu 2023, 05:38 Userform3 üzerinde listview'e double click yapıldığında Userform1'i açıp veriler textboxlara yerleşiyor ve aynı zamanda alttaki listbox'ta da ilgili veriye double click yapsın.
Bunun gibi birşey söz konusu olabilir mi veya mümkün müdür?
Merhaba, mümkün olabilir. Dosya ekleme şansınız var mı ? Onun üzerinden devam edelim.
Konu Dışı
Logo Yazılım, Özel Yazılım, Entegrasyon işlemleri, Excel VBA kodlama, Raporlama, Eğitim.. gibi konulardaki destek ihtiyaçlarınız içinhelpdesk@evnyazilim.com.trile irtibata geçebilirsiniz.