Alışkanlığım üzere, 'merhaba' demek için tanışma bölümü aradım bulamadım. 'Merhaba' başlıklı bir mesaj yazayım dedim, Forum Kuralları' nda geçen tehditlerden tırstım

Neyse ki bu anketi gördüm.
Herkese Merhaba
Sektör değiştirmemle birlikte, 12 seneden sonra tekrar excel'e işim düştü. Japon oto yedek parçaları satan bir firmada, depodan sorumluyum. Depo dediğime bakmayın, kabus gibi biyer. Şimdilik içerinin düzeniyle uğraşıyorum(rafların kodlanması, ürün etiketlerinin raflara yapıştırılması v.s.) Depo düzenini sağladıktan sonra excelle çok işim olacak. Şİmdiden tablolarımı oluşturayım, formüllerimi gireyim dedim, dedim demesinede 12 senede köprünün altından çok sular akmış. Excel'in başına ilk defa oturmuş birinden çok farkım yok. Neyse arkadaşlar gereksiz çok uzattım.
İşte bu sebeblerden her akşam 3-4 saat internet ten araştırma, excel de deneme yanılma filan derken, google marifetiyle sitenizle tanıştım. Okuduğum ilk başlıktaki verilen bilgilerin profosyenelliği, mesajlaşmalardaki düzey dikkatimi çekti. Forumu biraz daha inceleyince de kayıt olmaya karar verdim. Önümüzdeki günlerde, yapmak istediklerim ve acemiliğim birleşince biraz başınız ağrıyacaktır

Saygılar.