Textboxtaki Tarihe otomatik nokta ekleme vs...

VBA Makrolar ile ilgili sormak istedikleriniz, yapmak istedikleriniz hakkında yardım alabileceğiniz bölümdür.

Textboxtaki Tarihe otomatik nokta ekleme vs...

İleti#1)  feraz » 16 May 2018 04:24

Yaptığım bir programı paylaşayım belki insanlık alemine faydası dokunur.

Ekteki dosyada textbox var ve buna tarih girilip hücreye kaydediliyor.

Özellikleri;

1.Harf girişi yapılamaz.
2.Ay büyükse 12 den islem yapmaz.
3.Gün büyükse 31den islem yapmaz.
4.Yıl için ilk iki rakam 20 değilse işlem yapmaz(Değiştirilebilir kod da).
5.Nokta işareti koymaya gerek yok otomatik ekler kendisi.

Bu sayede yanlış format girilme ortadan kalkar.

Umarım faydalı olur.
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
feraz
Site Dostu
 
Kayıt: 19 May 2014 19:36
Konum: Almanya
Meslek: İşçi
Yaş: 39
İleti: 5215
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Aksaray

Cevap: Textboxtaki Tarihe otomatik nokta ekleme vs...

İleti#2)  skat » 17 May 2018 18:45

Sayın feraz ellerinize sağlık
Kullanıcı avatarı
skat
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:SITKI YAĞCI
Kayıt: 15 Haz 2008 02:17
Konum: ereğli
Meslek: I. Kademe Vardiya amiri/Yönetici
Yaş: 43
İleti: 221
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Kdz.Ereğli

Cevap: Textboxtaki Tarihe otomatik nokta ekleme vs...

İleti#3)  feraz » 17 May 2018 18:47

Sizde sağolunuz.
Kullanıcı avatarı
feraz
Site Dostu
 
Kayıt: 19 May 2014 19:36
Konum: Almanya
Meslek: İşçi
Yaş: 39
İleti: 5215
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Aksaray


Forum Genel Makro Soruları

Online Kullanıcılar

Bu forumu görüntüleyenler: Bing[Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], metehan8001, senuba ve 4 misafir

Bumerang - Yazarkafe