Etkinlik çok güzel di...Konuyu gizliden gizliye takip ediyordum, plan program yapamayacak kadar bahanelerin çok olduğu bir süreçten geçtiğimden olsa gerek, bu sefer ki iftar yemeğine gelmekten hiç bahsetmedim, glebilirsem süpriz olacaktı...Etkinliğe geleceklerin listesini okuduğumda sanki sadece Ahmet Soyer çocuklu gelecekmiş, diğer üyeler tek veya eşleri ile birlikte gelecekmiş gibi bir algı oluşmuştu bende, vakit geldiğinde bir baktım herkesin kucağında bir PELİN (örkmes), AYÇA , MERT...(Kubilay senin iki numara yada bir numaranın adını anımsayamadım

) ,...neyse...herşeyi ile güzel olan gece de , Erhan abinin son dakikalar da projesini anlatmaya karar vermesi, tamamlanabilmesi için 300 yazılımcıya ihtiyaç olduğunu söylemesi, düşünce güzel eyleme dönüştüğünde ise kesinlikle fenomen olacak bir proje...şaşkınlığım hala devam etmekte...umarım tamamlanabilir, umarım ömür yeter...Bu arada perfetti paketleri arasında en yoğun ilgi karpuzluya oldu...damla sakızlı olan pek rağbet görmedi...patlatıp,patlatıp bol bol seni andık, Allah razı olsun...ağzımıza tat verdin...sağlıcakla kalın...geçmiş bayramınızı da kutlarım