[Yardım]  run time error 438 yardımlarınızı beklıyorum.

VBA Makrolar ile ilgili sormak istedikleriniz, yapmak istedikleriniz hakkında yardım alabileceğiniz bölümdür.

run time error 438 yardımlarınızı beklıyorum.

İleti#1)  kaan75a » 22 Kas 2021 19:16

sayın hocalarım,
yapmış oldugum calışma cari program oluşturuyor. fakat kasa sekmesınde hata mesajı ıle karsılasıyorum. listeleme yapamıyorum. çıkan hata mesajı ise

Run-time error '438':
object doesn't support this property or method

debug tıkladıgımda ıse
wsKasaYrd.Active karsıma çıkıyor. yardımlarınızı beklıyorum. tesekkur ederım.
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
kaan75a
 
Adı Soyadı:kaan devrim
Kayıt: 24 Oca 2009 06:48
İleti: 3
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: ankara

Cevap: run time error 438 yardımlarınızı beklıyorum.

İleti#2)  yusuf43 » 22 Kas 2021 20:17

Düzenleme ektedir kontrol edin.Kolay gelsin.
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
yusuf43
Siteye Alışmış
 
Kayıt: 19 May 2021 12:00
Meslek: EV HANIMI
Yaş: 45
İleti: 198
 
Cinsiyet: Bayan
Bulunduğunuz İl / Semt: KÜTAHYA

Cevap: Cevap: run time error 438 yardımlarınızı beklıyorum.

İleti#3)  kaan75a » 25 Kas 2021 16:48

yusuf43 yazdı:Düzenleme ektedir kontrol edin.Kolay gelsin.

cok tesekkur ederım. ayrıca burada soyle bır sorunum var. listele dedıgımde detay acıklama veya dıger seceneklere göre lısteleme yapamıyorum.yardımlarını beklıyorum.
Kullanıcı avatarı
kaan75a
 
Adı Soyadı:kaan devrim
Kayıt: 24 Oca 2009 06:48
İleti: 3
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: ankara


Forum Genel Makro Soruları

Online Kullanıcılar

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bumerang - Yazarkafe