Google Hesapları İçin Politika Güncelleme

Diğer konuları paylaşabileceğiniz alan
Kullanıcı avatarı
Tarkan VURAL
Doğrulandı
Site Admin
Mesajlar: 56
Kayıt: 22 Haz 2023, 00:03
Lokasyon: İstanbul
Web Sitesi: http://www.tarkanvural.com.tr
Meslek: Yazılım ve Veri Tabanı Uzmanı
Adınız: Tarkan
Soyadınız: VURAL

Google Hesapları İçin Politika Güncelleme

Mesaj gönderen Tarkan VURAL »

GOOGLE AMCA yazdı:Google Hesaplarında etkin olmama süresini tüm ürün ve hizmetlerimizde iki yıl olarak güncelliyoruz. Bu değişiklik bugün uygulanmaya başlayacak ve etkin olmayan, yani iki yıldır oturum açılmamış veya kullanılmamış tüm Google Hesapları için geçerli olacak. Etkin olmayan hesaplar ve içerikleri 1 Aralık 2023 tarihinden itibaren silinebilecek.
Bunun sizin için anlamı:
• Son iki yılda Google Hesabınızda işlem yaptıysanız veya hesabınızı kullanarak herhangi bir Google hizmetinde oturum açtıysanız bu değişiklikler sizi etkilemez.
• Değişiklikler bugün yürürlüğe girse de hesap silme işlemlerine Aralık 2023 tarihinden önce başlanmayacaktır.
• Hesabınızın etkin olmadığı kabul edilirse herhangi bir işlem yapmadan veya hesap içeriğini silmeden önce hem size hem de kurtarma e-postalarınıza (eklenmişse) birkaç hatırlatma e-postası göndeririz. Bu hatırlatma e-postaları, hesabınızla ilgili herhangi bir işlem yapılmadan en az 8 ay önce gönderilir.
• Silinen Google Hesabı'nın Gmail adresi yeni bir Google Hesabı oluşturulurken tekrar kullanılamaz.
Hesabınızı etkin tutmak için yapabilecekleriniz
Google Hesabı'nı etkin tutmanın en basit yolu, hesapta en az iki yılda bir kez oturum açmaktır. Son iki yıl içinde Google Hesabınızda oturum açtıysanız hesabınız etkin olarak kabul edilir ve silinmez.
Buna göre pasif hesap sahiplerinin hesabında oturum açması, 2 yıl için yeterli olacaktır.
Konu Dışı
Logo Yazılım, Özel Yazılım, Entegrasyon işlemleri, Excel VBA kodlama, Raporlama, Eğitim.. gibi konulardaki destek ihtiyaçlarınız içinhelpdesk@evnyazilim.com.trile irtibata geçebilirsiniz.