[Çözüldü]  Label Kuruş formatı

Programınızda alanları adlandırmada kullanacağınız etiket nesnesi.

Label Kuruş formatı

İleti#1)  wolky78 » 14 Haz 2016 16:28

Merhaba,

Label'a sayfadan değer almaktayım yalnız kuruşlar 4 hane çıkıyor, iki haneye nasıl düşürebilirim,

Örnek: 120.200,7742 gibi çıkıyor ben 120.200,77 istiyorum

teşekkürler
Kullanıcı avatarı
wolky78
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:volkan delebeler
Kayıt: 12 Ekm 2012 10:28
İleti: 308
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: istanbul

Yıllık Maaş Bordrosu Hesaplama 2022

Cevap: Label Kuruş formatı

İleti#2)  Ali ÖZ » 14 Haz 2016 16:54

Kod: Tümünü seç
label1.caption = format(label1.caption,"#,##0.00")


Kod: Tümünü seç
label1.caption = cdbl(label1.caption)
Allah bize yeter, O ne güzel vekildir.
حَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ
Kullanıcı avatarı
Ali ÖZ
Forum Moderatörü
 
Adı Soyadı:Ali ÖZ
Kayıt: 17 Oca 2013 12:16
Konum: SAKARYA
Meslek: Yazılım
Yaş: 41
İleti: 10367
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Adapazarı/SAKARYA

Cevap: Label Kuruş formatı

İleti#3)  wolky78 » 14 Haz 2016 17:23

aşağıdaki şekilde denedim olmadı nerde hata yapıyorum ?

Kod: Tümünü seç
Private Sub Label1_enter()
Label1.Caption = CDbl(Label1.Caption)
End Sub
Kullanıcı avatarı
wolky78
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:volkan delebeler
Kayıt: 12 Ekm 2012 10:28
İleti: 308
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: istanbul

Cevap: Label Kuruş formatı

İleti#4)  Ali ÖZ » 14 Haz 2016 17:31

1 - Label in enter özelliği yoktur.
2- Önce Labele sayısal bir değer atamalısınız.

Kod: Tümünü seç
Private Sub UserForm_Initialize()
Label1.Caption = "10256,22"
Label1.Caption = CDbl(Label1.Caption)
End Sub
Allah bize yeter, O ne güzel vekildir.
حَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ
Kullanıcı avatarı
Ali ÖZ
Forum Moderatörü
 
Adı Soyadı:Ali ÖZ
Kayıt: 17 Oca 2013 12:16
Konum: SAKARYA
Meslek: Yazılım
Yaş: 41
İleti: 10367
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Adapazarı/SAKARYA

REKLAM
Excel Logo XML Oluşturucu
Logo Object Designer ile Uyarlama

Cevap: Label Kuruş formatı

İleti#5)  wolky78 » 14 Haz 2016 17:50

Yalnız sayfadan verileri alıyorum değer atayınca nasıl olacak ?
Kullanıcı avatarı
wolky78
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:volkan delebeler
Kayıt: 12 Ekm 2012 10:28
İleti: 308
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: istanbul

Cevap: Label Kuruş formatı

İleti#6)  Ali ÖZ » 14 Haz 2016 20:13

Böyle olacak.

Kod: Tümünü seç
Label1.Caption =range("a1").value
Label1.Caption = CDbl(Label1.Caption)
Allah bize yeter, O ne güzel vekildir.
حَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ
Kullanıcı avatarı
Ali ÖZ
Forum Moderatörü
 
Adı Soyadı:Ali ÖZ
Kayıt: 17 Oca 2013 12:16
Konum: SAKARYA
Meslek: Yazılım
Yaş: 41
İleti: 10367
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Adapazarı/SAKARYA

REKLAM
ETA - Excel Konsolide Raporlama
ETA Excel Personel Entegre Raporu

Cevap: Label Kuruş formatı

İleti#7)  wolky78 » 15 Haz 2016 10:09

Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
wolky78
Siteye Alışmış
 
Adı Soyadı:volkan delebeler
Kayıt: 12 Ekm 2012 10:28
İleti: 308
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: istanbul

Cevap: Label Kuruş formatı

İleti#8)  Ali ÖZ » 15 Haz 2016 10:37

--)(
Allah bize yeter, O ne güzel vekildir.
حَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ
Kullanıcı avatarı
Ali ÖZ
Forum Moderatörü
 
Adı Soyadı:Ali ÖZ
Kayıt: 17 Oca 2013 12:16
Konum: SAKARYA
Meslek: Yazılım
Yaş: 41
İleti: 10367
 
Cinsiyet: Bay
Bulunduğunuz İl / Semt: Adapazarı/SAKARYA


Forum Label

Online Kullanıcılar

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bumerang - Yazarkafe