UserForm TextBox CommandButton
ComboBox ListBox CheckBox
OptionButton İmage Label
Frame ToggleButton MultiPage
VBE Penceresi ScrollBar SpinButton
TreeView ListView ToolBar
StatusBar ProgressBar SpreadSheet
MsgBox
vol1237
Adınız: volkan
Soyadınız: demirel
gönderen vol1237 » Pzt Mar 25, 2024 11:48 am
Arkadaşlar merhabalar. Şimdi elimde bir user form var. Normalde listboxdaki bir satırı seçip verileri textboxlarda gösterip yapmak istediğim bir değişiklik varsa değiştirebiliyorum ya da o satırı veri tabanından silebiliyorum
(1. Resimde açıklandı) .
Ancak bu durum listbox üzerinde bir arama yapıp veri bulunca problem çıkarıyor.
(2. resimde açıklandı) . Aratma yaptığım zaman hem 1. satırdaki başlıkları göstermiyor hem de aratıp bulduğum veriyi güncellemek ya da silmek istediğim zaman veri tabanındaki orijinal satırında değil de 1. satırdaki başlık kısmı üzerine yazıyor ya da siliyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Çok teşekkürler.
Excell Dosyası İndirmek İçin https://s6.dosya.tc/server19/pice7o/1ve ... e.xls.html
1. Resim Açıklama
2. Resim Açıklama Bir de aratma yaptığım halde her halukarda 1. satırdaki veri başlığının görünmesini de sağlayabilir miyim?
SNNAY
Lokasyon: istanbul
Meslek: Oto Yedek Parça Satış Elemanı
Adınız: Sinan
Soyadınız: Aykaç
gönderen SNNAY » Cum Mar 29, 2024 3:07 am
Basitçe düzenlediğim örneği deneyin işinize yaramasını umarım.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Excel VBA - Farklı Dil Karakterleri Sorunu
Cevaplar: 3
ilk mesaj
Merhabalar,
Excel vba ile mesela bir değişkene B1 hücresinde yazan Rusça veya Arapça bir değeri tanımlamak istiyorum fakat ????? olarak çıktı...
Son mesaj
Msgbox gibi görüntülemelerde kendimde test yaptım. Bölge ve dil ayarlarınızı arapça yaparsanız ? ortadan kalkar. Ama dediğim gibi zor bir yol. Test...
3 Cevaplar
1963 Görüntüleme
Son mesaj gönderen erseldemirel
Pzr Nis 07, 2024 5:27 pm
0 Cevaplar
223 Görüntüleme
Son mesaj gönderen incsoft
Pzt Kas 04, 2024 9:28 pm
0 Cevaplar
61 Görüntüleme
Son mesaj gönderen sqoist
Sal Oca 28, 2025 2:26 pm
koşula bağlı olarak diğer sayfaya satır kopyalama
Cevaplar: 2
ilk mesaj
İyi geceler,Sayfa1 deki veri girişlerinde istenilen koşul sağlanmış ise koşul sağlanan satırı Sayfa 2'ye Kopyalamak istiyorum.Örnek Belge içinde...
Son mesaj
Sayın Sinan Aykaç önerdiğiniz makro kodu güzel çalışıyor,emekleriniz için teşekkür ederim.İyi çalışmalar.
2 Cevaplar
391 Görüntüleme
Son mesaj gönderen obsesyonur
Sal Tem 09, 2024 2:05 pm
0 Cevaplar
81 Görüntüleme
Son mesaj gönderen aybumer
Cmt Ara 14, 2024 4:05 pm